Zpracování vepřového masa

Kód: 772 5605
Balík L
Neohodnoceno
114 Kč 94,21 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Možnosti doručení

Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracování (bourání) a kuchyňské úpravě. Je určena především pro výuku technologie masa, zbožíznalství apod. na středních odborných školách a učilištích.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracování (bourání) a kuchyňské úpravě. Je určena především pro výuku technologie masa, zbožíznalství apod. na středních odborných školách a učilištích.
Zároveň může být nabízena zpracovatelům a prodejcům masa, masných a uzenářských výrobků, kteří ji mohou použít k informování zákazníka nebo výzdobě svých prodejen a provozoven.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní
Hmotnost: 0.19 kg
Formát: B1 670x960 mm
Vazba: tabule
Počet stran: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: